Birou resurse umane

HR

stagii de practica

Efectuând un stagiu în străinătate, vă puteți îmbunătăți semnificativ cunoștințele, aptitudinile și competențele pe care le caută angajatorii. De asemenea, unul din zece stagiari Erasmus+ și-a creat propria întreprindere!

Durată: Stagiile în străinătate Erasmus+ au o durată între 2 și 12 luni.

Studenții și proaspeții absolvenți pot, de asemenea, să facă o mobilitate mixtă, ceea ce înseamnă combinarea unei șederi de scurtă durată în străinătate (între 5 și 30 de zile) cu o perioadă de stagiu virtuală.

Voluntariat

Aici la Club USVT, încurajăm implicarea și contribuția studenților în activități de voluntariat care își propun să facă o diferență în comunitate. Oferim o varietate de oportunități de voluntariat pentru a îți ajuta să îți dezvolți abilitățile, să faci noi conexiuni și să aduci un impact pozitiv în jurul tău. Alătură-te nouă în această călătorie a altruismului și implicării sociale, și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun!

https://www.usab-tm.ro/ro//voluntariat-12030

locuri de munca

Aici la USVT, ne dorim să oferim acces facil la o varietate de oportunități de angajare adaptate nevoilor și intereselor studenților noștri. De la part-time-uri flexibile până la stagii și colaborări cu diverse companii și organizații, echipa noastră se străduiește să ofere o gamă diversă de opțiuni pentru ca fiecare student să-și poată dezvolta abilitățile și să-și construiască un viitor profesional solid. Explorează aceste oportunități care îți pot oferi experiențe de neuitat și îți pot deschide uși către cariera visată!

Bun venit la departamentul de resurse umane al clubului USVT!

La departamentul nostru, ne dedicăm creșterii și dezvoltării membrilor noștri, concentrându-ne pe aspecte esențiale cum ar fi:

  • Recrutarea Talentelor: Identificăm și atragem membri noi care împărtășesc viziunea și valorile noastre.
  • Dezvoltarea Personală: Punem accent pe îmbunătățirea continuă a abilităților personale și profesionale.
  • Motivarea Membrii: Ne străduim să inspirăm și să motivăm fiecare membru al echipei noastre.

De ce să te alături Departamentului de Resurse Umane?

  • Îmbunătățirea Abilităților de Comunicare: Vei învăța cum să comunici eficient și să colaborezi într-o echipă diversă.
  • Dezvoltarea Leadershipului: Vei avea șansa de a învăța și practica abilitățile de leadership.
  • Training în Vorbirea în Public: Îți vom oferi oportunități de a-ți dezvolta abilitățile de oratorie.
  • Promovarea Atitudinii Pozitive: Vei învăța cum să abordezi provocările cu o mentalitate optimistă.

Activități și Oportunități:

  • Team-Building-uri și Seri Sociale: Participă la evenimente care întăresc legăturile dintre membri și creează noi prietenii.
  • Sesiuni de Training și Ateliere: Îmbunătățește-ți abilitățile prin sesiuni interactive și ateliere educative.

ne dedicăm creșterii și dezvoltării membrilor noștri

La Departamentul de Resurse Umane, nu este doar despre distracție, ci și despre dezvoltarea ta personală și profesională. Te încurajăm să te alături comunității noastre pentru a experimenta momente memorabile, pentru a învăța lucruri noi și pentru a crește împreună.

Haideți să descoperim potențialul nostru și să construim o echipă puternică și unită!

cum poti sprijini proiectul

Cerem sprijinul companiei dumneavoastră pentru a dezvolta împreună un birou de resurse umane la standarde înalte care să susțină dezvoltarea studenților din cadrul universității noastre. Pe langă un viitor parteneriat bazat pe corectitudine și profesionalism, organizația noastră poate oferi vizibilitate în rândul celor 6000 de studenți pe care îi reprezentăm.

Sponsorizarea – va oferă posibilitatea de a promova imaginea companiei dumneavoastră atât în rândul studenților, în mediul academic,dar și de a beneficia de un număr nelimitat de anunțuri de angajare în cadrul campusului.

Sponsorizările se pot realiza către asociația noastră, conform legislației naționale în vigoare, în baza unui contract de sponsorizare încheiat între părți, prin care vă puteți exprima preferința pentru sponsorizarea unui caz sau puteți sponsoriza la modul general.

Detalii Asociatie

Titular: ASOC ORG STUDENTILOR USAB UNITED STUDENT
IBAN: RO03RZBR0000060024194564
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift banca: RZBRROBU

CONTACT

Ne putei oricand contacta pentru mai multe detalii la numarul

0762030003  sau la adresa de email

ambasadori@usvt.ro

sponsori oficiali

Suntem profund recunoscători partenerilor noștri care ne susțin în demersul de a inspira și educa viitoarea generație de antreprenori. Mulțumită generozității și sprijinului sponsorilor noștri, Societatea Antreprenorială Studențească poate continua să ofere oportunități inedite, resurse valoroase și experiențe transformative pentru membrii săi. Fiecare sponsor joacă un rol esențial în realizarea viziunii noastre și în susținerea dezvoltării continue a spiritului antreprenorial în rândul studenților.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accepta
Decline