Unitate în diversitate, excelență în medicina veterinară

ASMVT

 

 

 

 

despre noi

Nu există probleme pe care să nu le putem rezolva împreună, ci există foarte puține probleme pe care să le putem rezolva singuri” – Lyndon Johnson

Aşa a început viziunea ASMVT : am dorit să existe un cadru creat de studenţi, pentru studenţi, unde să fii acceptat şi ajutat. Un cadru în care înveți să te formezi ca medic veterinar, dar mult mai mult de atât, să înveţi cum să devii un om integru, responsabil și implicat. Asociaţia Studenţilor în Medicină Veterinară Timişoara (ASMVT) este o asociaţie a studenţilor Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul USVT.

 ASMVT a luat fiinţă în anul 2008 şi este o asociaţie non profit, de voluntariat, ce funcţionează după un statut juridic bine stabilit.

ACTIVITATI

În prezent, asociația are 178 de membri, din cei 6 ani de studiu, printre care și reprezentanți în senatul universității și consiliul facultății. Împreună, contribuie la organizarea a diferite evenimente :

  • Târguri de adopții;
  • Sesiuni de sterilizări a animalelor fără stăpân;
  • Workshopuri;
  • Internshipuri;
  • Conferințe și seminarii cu diverse teme în medicina veterinară, colaborând cu numeroși specialiști în domeniu, recunoscuți la nivel național și internațional;
  • Evenimente caritabile (strângeri de fonduri, donații de sânge);
  • Party-uri cu diverse teme;
  • Schimburi de experiență;
  • Concursuri de șah
  • Concursul științific și Simpozionul Studenților din cadrul Simpozionului FMVT

Misiunea NOASTRă

Reprezentarea intereselor studenţilor de la Facultatea de Medicină Veterinară din Timişoara atât în relaţia cu organele de conducere ale Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara cât şi în relaţia cu orice alte terţe persoane și de a funcţiona ca un liant între studenţi şi cadrele didactice din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară din Timişoara.

Povestea noastra in imagini

Descoperiți lumea extraordinară a medicinii veterinare prin galeria noastră de imagini, unde pasiunea și dedicarea studenților noștri prind viață. Fiecare fotografie reflectă angajamentul nostru pentru educație, îngrijirea animalelor și comunitate, ilustrând momente memorabile din activitățile și evenimentele asociației.

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accepta
Decline