Impreuna mai puternici!

SOCIETATEA ANTREPRENORIALA STUDENTEASCA

 

 

despre noi

Cu ajutorul partenerilor clubul oferă comunității noastre studențești oportunități relevante pentru a-și îndeplini aspirațiile personale.
Credem în furnizarea de sprijin gratuit și universal studenților prin organizarea și găzduirea unei varietăți de evenimente, proiecte, ateliere și competiții.

SCURT ISTORIC

Societatea Antreprenorială Studențească – SAS-USA-TM, a fost creată, în anul 2017, în cadrul proiectului FDI-2017-0371, prin Hotărârea CA nr. 4868/07.07.2017.

Societatea se subordonează academic Senatului universității și administrativ Rectorului. Societatea Antreprenorială Studențească este condusă de un Consiliu executiv din care fac parte: cadre didactice ale universității, studenți și absolvenți care sunt interesați și/sau activează în domeniul antreprenorial precum și manageri ai unor unități economice de succes, locale. Consiliul executiv al Societății Antreprenoriale Studențești este condus de un președinte, ales prin vot de membrii Consiliului executiv și numit prin decizie a rectorului.

Societatea Antreprenorială Studențească reprezintă un mijloc pentru cultivarea și dezvoltarea spiritului antreprenorial studenților universității noastre și încurajarea acestora în a-și pune în practică ideile de afaceri.

    Contact:

    sas@usvt.ro

OFERIM

OPORTUNITATI

Credem în furnizarea de sprijin gratuit și universal studenților prin organizarea și găzduirea unei varietăți de evenimente, proiecte, ateliere și competiții.

LIDER IN AFACERI

În societatea noastră rapidă, este mai important ca niciodată să ne facem timp pentru a ne conecta cu ceilalți în persoană – construind relații reale cu oameni reali. SAS USVT îmbină istoria bogată și tradiția cluburilor private cu rețelele sociale de astăzi și explozia tehnologică pentru a crea un club privat pentru secolul 21. Rezultatul acestei fuziuni incredibil de puternice este clubul antreprenorial ULST.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a permite membrilor noștri să se întâlnească și să împărtășească idei, să le susținem dezvoltarea personală, precum și interesele antreprenoriale.

VIZIUNE

Ne străduim să revenim la valori de afaceri precum curajul, gândirea pozitivă, inspirația, responsabilitatea, onoarea și prietenia. Prin activitățile noastre ne străduim să cultivăm mediul antreprenorial în ansamblu din cadrul universității, precum și dezvoltarea durabilă a acesteia.

Obiective

Obiectivul nostru este să vă ajutăm să creșteți și să obțineți rezultate excelente, generând mai multe venituri și punându-vă brandul în aria persoanelor care contează cel mai mult pentru afacerea voastră.

parteneri

Suntem profund recunoscători partenerilor noștri care ne susțin în demersul de a inspira și educa viitoarea generație de antreprenori. Mulțumită generozității și sprijinului sponsorilor noștri, Societatea Antreprenorială Studențească poate continua să ofere oportunități inedite, resurse valoroase și experiențe transformative pentru membrii săi. Fiecare sponsor joacă un rol esențial în realizarea viziunii noastre și în susținerea dezvoltării continue a spiritului antreprenorial în rândul studenților.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accepta
Decline