Târgul cluburilor 2023

by | Oct 12, 2023 | evenimente | 0 comments

Târgul cluburilor 2023

🔴 Devenit deja tradițional în #USVT, Târgul Cluburilor a reunit în data de 10 octombrie 2023, peste 500 de studenți din anul 1 și nu numai. Menit să prezinte bobocilor oportunitățile de dezvoltare, facilitățile, obiectivele cât și proiectele Club USVT, să încurajeze studenții să se implice în activitățile extracuriculare derulate de cluburi și organizații.

🟩️ Club USVT, este structura care reunește cele 10 cluburi și organizații studențești din #USVT (AOS, ASMVT, Clubul de Ecologie, Clubul Food Safety, Clubul Fermierilor, Akademika Banat, Clubul Sportiv (cu secții: tenis, fotbal, baschet, volei, Majorete, Rugby) Societatea antreprenorială studențească USVT, Ccoc Usvt. Totodată a fost prezentat programul de mobilități și practică Erasmus + . Cluburile și organizațiile și-au prezentat structura, proiectele derulate dar și obiectivele pentru anul 2024, cu speranța de a atrage cât mai mulți studenți în echipele lor.

🔷 Studenții de la Facultatea de Inginerie Alimentara – Timisoara și membrii Clubului Food Safety au pregătit pentru participanți, sandvișuri, marcând Ziua Mondială a Alimentație .

🥒 Legumele și 🍎 merele au fost asigurate de către Agrocampus USVT din fermele #USVT, iar partenerii noștri de la #Auchan, le-au prezentat oportunitățile de practică, internship și au asigurat băuturile și fructe pentru eveniment.

🤝 Mulțumim tuturor participanților❗

#usvt#usvtsunteu#usvterasmus#student2023#setupyourlifesetupyourfuture

#pentrutine#usvtpentrutine#timisoara

#studentusvt#fa#fita#fmtr#fmv#fbira#fia#timis#timisoara#romania#lifescience#letslink#life#stiintelevietii#capitalaculturalaeuropeana2023#crestemcomunitati#diplomație

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accepta
Decline