Urban NutriBox – Societatea antreprenorială studențească USVT

by | Sep 18, 2023 | evenimente | 0 comments

Alin Neag – membru SAS USVT

O nouă victorie pentru startup-ul nostru Urban NutriBox – microferma urbană unde vrem să cultivăm soiuri de ciuperci mai gustoase și mai nutritive față de ce se găsește acum pe piață.

Au fost patru luni super intense, cu o grămadă de experiențe de învățare și mentori care ne-au ghidat pe parcurs.

De la o idee pornită în cadrul Societatea antreprenorială studențească USVT, am lansat-o prima oară public în aprilie la UrbanLab For Green Cities Timișoara unde am câștigat locul 1. A urmat apoi un nou test la Future of Food Hackathon Cluj-Napoca unde ne-am îmbunătățit semnificativ ideea, am găsit noi colaboratori și am câștigat locul 3.

🔝Acum am fost selectați printre cele 14 echipe finaliste în cadrul România #ClimAccelerator – punctul de întâlnire al următoarei generații de antreprenori și inovatori locali ce dezvoltă soluții scalabile pentru gestionarea crizei climatice.

Urmeaza pentru noi o perioadă intensă de modelare de business, alături de experți în domeniu: timp de trei luni de zile, vom avea parte de workshopuri de modelare de business, marketing, vânzări, management financiar, consultanță de business și investment readiness, mentorat, întâlniri de comunitate și peer sharing, dar și expunere media și șansa de a face parte dintr-o comunitate internațională în domeniu. Suntem recunoscători Impact Hub Bucharest

UrbanizeHub

ROTSA – Romanian Tech Startups Association

Societatea antreprenorială studențească USVT

Club USVT

Impact Hub Bucharest

#farmtofork#highprotein#localfood#freshfood#futureoffood#sustainablefood

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accepta
Decline